Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Ботушите и ботите са едни от най-разпространените обувки през есенно-зимния сезон. Днес ще ви покажа кои боти и ботуши ще са актуални за новия есенно-зимен сезон Ботушите, направени от крокодилска кожа или от кожа на влечуго, или пък имитиращи подобна шарка, отдавна са класика, но през тази година дизайнерите ги направиха едни от главните си находки в есенно-зимните си колекции. Тези обувки изглеждат скъпи и екстравагантни, макар да се продават на различни цени в зависимост от вида на кожата и качеството на имитацията.

Лачените ботуши – до скоро лачените ботуши и боти се считаха за безвкусни и евтини. Но модните тенденции се променят с такава скорост, че това, което до вчера не е било особено престижно днес е на гребена на модната вълна. Ако отдавна сте си мечтали за лачени ботуши, съветвам ви да обърнете внимание на ярки модели. Лачените обувки са особено подходящи за дъждовния есенен сезон, защото в по-голяма степен от нормалната кожа не пропускат влага.

В модните колекции за новия сезон не са рядкост и ботуши и боти с причудливи форми. Дотолкова, че е трудно да си ги представим на улицата. Но фантазията на модните дизайнери явно няма граници и продължават всяка година да ни изненадват с все по-необичайни модели. В което няма нищо лошо, защото все пак в модата най-важното е разнообразието.

Това са тенденциите. Много често обаче жените, които държат на своя стил, са изправени пред въпроса с какво е добре да съчетаваме различните модели и височини зимни обувки. Затова следващия път ще се опитам да ви дам съвет за това, как да се справите с това предизвикателство.

Google+ Comments