Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

От февруари насам имам чувството, че и хладилника да отворя, и оттам някой политик ще агитира, обещава, реже ленти, лее шампанско, обяснява колко са криви всички други…

vaflaБългаринът вече не вярва на думи. Той иска да види най-накрая действия; някой, на когото му стиска да промени деградивното статукво, което налага непрестанни санкции от ЕС, ограничания за гражданите на Република България и незаслужено подценяване на националните ни богатства по цял свят.

Кой? Как? Къде? Кога?

Всеки иска да види отговорите на тези въпроси тук и сега. Гражданите на изстрадалата ни родина се умориха от стари муцуни и до болка познати песни на нов глас. Те искат нови лица, неопетнени от октопода на Прехода, млади и будни умове.

Така на политическата сцена към настоящия момент се появиха много нови партии и огранизации като БНО, ВОТ – Консерватори, Либералният алианс и др. БНО засега е единствената, която е с напълно нови лица и представя оригинални идеи, които ако се приложат, наистина биха променили нещо значително у нас. Така например според тях трябва да се изготви проект за нова конституция, спешно да се промени избирателния закон и да се свика Велико народно събрание.

Със сигурност българинът трябва да бъде много внимателен на следващите избори, защото те ще са решаващи за бъдещето на България; със сигурност трябва да забравим за оправдания за ниска избирателна активност като „Ми за кого да гласувам? Те всички са маскари!“, „Не виждам смисъл вече…“, „Мен какво ме засяга!“ и пр.

Съединението прави силата, така че нека призовем българско национално обединение още сега.

Google+ Comments