Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Филмови маниаци или не, няма как да не сте чули за продължението на култовия сериал „Сексът и градът“. И тъй като любимата Саманта не пожела да се снима в продукцията и по този начин се рискуваше сексът да изчезне от филма, то заглавиетоо носи друго име. Това е „И просто ей така“.

И както сериите стартираха по любимата ми стриминг платформа, така и дойде първият стресиращ момент. Тук ще дам спойлер, така че ако още не сте гледали сериала, то спрете с четенето до тук. Става въпрос за момента, когато Тузарът умря. Истински шок за почитателите на двойката.

Но това не беше чак толкова стресиращо, защото последва и по-голям скандал. След цялата истерия по продължението и шеметното стартиране, дойде и лоша вест. Тя не бе само за смъртта на актьора Уили Гарсън, но и за нещо скандално. Това бе обвинението в сексуално посегателство на няколко жени срещу Крис Норт.

В последните години всеки по-изявен актьор, режисьор или продуцент бива въвлечен в подобни дебри. Това за мен не бе изненада, но може би ме шокира фактът, че самата Сара Джесика Паркър застана срещу своя колега. А уж двамата през годините имаха здраво и стабилно приятелство. Действията обаче не ми го доказват.

Затова след смъртта на Тузара на екрана, последва и негов публичен линч, който дори прекрати договора с агенцията му. А това доведе и до край на участията му. Наистина тъжен финал не само за сериала, но и за кариерата на един добър актьор. И дали тези обвинения ще се докажат, за да има защо това да се случи – предстои да разберем.

Google+ Comments