Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Всичко по магазините вече започва да се изпълва с червени розови сърчица, с мечета и цветя. Тази гледка не ме дразни, а даже напротив – кара ме да се чувствам окрилена и дори вдъхновена. Заради това приповдигнато настроение, искам да ви поздравя с песен, която ми е много на сърце. Тя е на великия Франк Синатра и носи името LOVE.

Чрез нея ви изпращам послание за обич и топлина, за разбирателство и хармония. Бъдете в мир със себе си и с партньора си. Оставете се на най-върховното чувство на света и дерзайте. Толкова е хубаво!

Заедно с това искам да ви попитам за вас какво е любовта – сигурно е абсолютно клиширано, но отговорът е важен. Не за мен, а за вас. Щом си изясните от какво се нуждаете, много по-лесно ще го получите.

За мен е точно както е в песента на Франк Синатра. Освен че посланието ми харесва, то и мелодията резонира с чувствата ми. Някак още повече ми подейства и като беше включена в саундтрака на един от любимите ми сериали „Защо жените убиват“. И не това не е някаква препратка или нещо психо, просто съвпадение. 😀

Както и да е, оставям ви да се насладите на песента и да си помечтаете за истинската любов, която искате да дойде при вас!

https://www.youtube.com/watch?v=tmSzRx9RYLk&ab_channel=lIBioHazardIl

Google+ Comments