Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Живеем във визуален свят, който се простира освен в реалността и в социалните мрежи. А за да бъдеш актуален онлайн, трябва да имаш отлични снимки. Тайната за тяхната направа се крие в добрия фотограф, който може да ви насочи и да изтърпи всичките ви прищевки. Също и във вас самите с правилното позиране. Именно това ще е и темата, която искам да разискам.

Ясно е, че за идеалната снимка трябват умения, светлина и обработка. Но същественото е моделът, който трябва да изпъква и същевременно да се вписва във фона. А как се постига това? С правилното позиране. За някои хора е неловко, защото не знаят какво да правят с тялото си и как да изтъкнат хубавите си черти. Ето защо май не е лесно да си модел. Но позирането може да бъде забавно и интересно, особено ако искате да се почувствате уверени и да изглеждате добре на кадъра.

Ето няколко съвета, които може да ви помогнат да позирате по-добре за снимки. Изгледайте видеото и колкото и нелепо да изглежда, то се опитайте да запомните някоя от позите и да ги приложите при следващите си фотосесии. Според мен те ще ви помогнат да направите супер снимки за социалните мрежи, с които определено ще увеличите фен базата си. Очаквам да споделите и резултатите – така че снимайте се и експериментирайте.

Google+ Comments