Находки в света на модата

Личен блог на Кремена Попова

Няма как да не сте чули през изминалата година за тоталния нов хит на Netflix в графа сериали. Това е комедийният сериен филм „Емили в Париж“. Само с първите си десет епизода побърка аудиторията по света и у нас. Заради пандемията се наложи забавяне на снимките за 2 сезон, които в един момент се запитахме дали изобщо ще се случат. Е, вече имаме положителен отговор.

От компанията пуснаха забавно видео, в което всички актьори казват, че се завръщат. В момента се предполага, че текат снимките, а за официална премиера, може би ще се заговори чак през есента. Въпреки че има още почти половин година, феновете вече са в екстаз и нямат търпение да видят продължението на сагата. А междудругото и аз съм една от тях.

За тези, които не са наясно за какво точно става въпрос в „Емили в Париж“, сега ще разкажа. Историята се развива около млада американка, която работи в сферата на маркетинга и използва силата на интернет и социалните мрежи. Налага се от компанията да я прехвърлят в Париж, където започва сблъсъкът на култури не само в живота, но и в професията, дори и любовта.

Всички тези приключения, разбира се, са разказани с доза забава и са обгърнати от света на модата и вдъхновяващия Париж. Именно споменатите елементи го правят интересен, а темите, разгърнати в него и актьорската игра, му носят и две номинации за Златен глобус. Съветвам ви да го гледате, за да усетите наистина атмосферата.

А за втори сезон, мога да ви издам малък спойлер – този път сериалът ще продължи, вдъхновен от актуалните събития, свързани с пандемията. Предполагам, че това допълнително ще обостри положението на Емили в Париж и ще бъде още по-забавно.

Google+ Comments